Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

Czy moze to byc ZZ ??

Autor: Bartek • 04.10.2007 14:32 • 1 odpowiedzi

Bartek

04.10.2007 14:32

Odpowiedz
Witam wszystkich.

od dluzszego czasu mam powiekszony wezel pod zuchwa. na poczatku wydawalo mi sie ze to jest migadalek bo po obu stronach mialem takie same gulki.

od paru dni ta gulka po prawej stronie zamienila sie w cos poprzecznego i jak dotykam obok to wychodzi na kosc ze ja widac.

robilem OB i wszystko ok. nie poce sie, nie stracilem masy ciala ale jestem bardzo oslabiony.

lekarz przypisal mi augmentin i nic nie pomaga. od dzisiaj leci juz 2 seria i z dnia na dzien jestem coraz slabszy.

mam zdretwialy kark i caly czas blyszcza mi sie oczy i nie moge sie wogole wyspac.

bylem u larygologa i nic podejrzanego nie widzial.

mam jeszcze jedno pytanie:
czy zna ktos dobrego onkologa we wroclawiu ktory przyjmuje prywatnie ?? bo gdy chcialem sie zarejestrowac do niego to pierwszy wolny termin dopiero za 3 miesiace a az tyle to czekac z tym nie bede :/

Ola

04.10.2007 16:23

Odpowiedz

mam jeszcze jedno pytanie:

czy zna ktos dobrego onkologa we wroclawiu ktory przyjmuje prywatnie ?? bo gdy chcialem sie zarejestrowac do niego to pierwszy wolny termin dopiero za 3 miesiace a az tyle to czekac z tym nie bede :/

Nie wiem czy to jest dobry onkolog, ale w środy od 15:30 w przychodni na Hirszfelda są konsultacje.