Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Nawroty

Autor: agatazz • 28.09.2007 08:21 • 2 odpowiedzi

agatazz

28.09.2007 08:21

Odpowiedz

Witam..mam taki problem ...jestem po leczeniu 1,5 miesiaca(tzn po chemii i radioterapii)..ale cos nie czuje sie dobrze...dziwnie szczypie mnie skora i dzis ogromne poty nocne..czy moge miec nawrót choroby??:(( czy ktos byl w takiej sytuacji ..prosze odpiszcie...pa

kowal83

28.09.2007 13:57

Odpowiedz

O 10:21, dnia 2007-09-28 agatazz napisał(-a):

Witam..mam taki problem ...jestem po leczeniu 1,5 miesiaca(tzn po chemii i radioterapii)..ale cos nie czuje sie dobrze...dziwnie szczypie mnie skora i dzis ogromne poty nocne..czy moge miec nawrót choroby??:(( czy ktos byl w takiej sytuacji ..prosze odpiszcie...pa

Witam. Ja jestem w podobnej sytuacji. 2 miesiace po zakonczeniu leczenia (chemia i radio). Rowniez czuje sie srednio, od tygodznia piecze mnie skora na klatce i plecach. O procz tego mam bole plecow. Dzis bylem na pierwszym TK. w przyszlym tygodniu wyniki. Dam znac.

Pozdro!

ewolak

28.09.2007 18:23

Odpowiedz
Witam. Ja prawie rok temu zakończyłam leczenie. Pieczenie skóry to moga być skutki popromienne po naswietlaniach. Mnie tez to dopadło, swędziała i bolała skóra na plecach i z przodu. Poty nocne. Trudno powiedziac, moga to byc zaburzenia hormonalne, to trzeba lekarzowi na kontroli mówic. Mi sie przez ten rok mnóstwo rzeczy czepia i tez prawie za kazdym razem myślę, nawrót? Ale w sierpniu miałam kt i na razie jest ok. Mam różne nerwobóle, bezsenność, wybuchy gorąca, bóle kręgosłupa, napieprza mi lewa ręka, pewnie żyły, czasami ciężko mi sie oddycha (mówią że to zwłóknienia w śródpiersiu moga dawac takie skutki).
Jest tego i jesli wyniki są dobre to radze się raczej do tego przyzwyczaic, że różne rzeczy będa sie przyczepiać, nie wiadomo kiedy i skąd. Pozdrawiam.