Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

ziarnica a tarczyca IV stadium POMOCY

Autor: Mike712 • 22.08.2007 20:45 • 5 odpowiedzi

Mike712

22.08.2007 20:45

Odpowiedz
Witam wszystkich

Sprawa dotyczy mojej dziewczyny ma 25 lat i jest w IV stadium choroby ziarnicy + tarczyca lekarze dają bardzo złe rokowania a nawet twierdza ze zostało bardzo mało czasu .
Czy przeszczep może ją uratować czy ja mogę byc dawcą? co robic by ratować jej życie BŁAGAM pomóżcie

kontakt :
Łukasz Kacprzak

tel: 0-514-122-901 najlepiej telefon
gadu : 110 73 164
mail : lukaszk@imperiumpw.pl

Zoisyte

23.08.2007 08:02

Odpowiedz

O 22:45, dnia 2007-08-22 Mike712 napisał(-a):

Witam wszystkich

Sprawa dotyczy mojej dziewczyny ma 25 lat i jest w IV stadium choroby ziarnicy + tarczyca lekarze dają bardzo złe rokowania a nawet twierdza ze zostało bardzo mało czasu .

Czy przeszczep może ją uratować czy ja mogę byc dawcą? co robic by ratować jej życie BŁAGAM pomóżcie

kontakt :

Łukasz Kacprzak

Mike712

23.08.2007 10:20

Odpowiedz

O 10:02, dnia 2007-08-23 Zoisyte napisał(-a):

Witam wszystkich

kontakt :

Łukasz Kacprzak

Magga

23.08.2007 10:41

Odpowiedz

Po pierwsze - jeden post wystarczy.

Po drugie - rokowania nie są za dobre ale tekst "zostało bardzo mało czasu" to chyba przesada. Mamy tu paruy ozdrowieńców po IV i mają się całkiem dobrze :)

Szykujcie się do walki a nie do umierania.

Łatwo mówic ale dziękuje za pocieszenie

Łatwo mówic???!!! Ja tez moge sie podpisac pod tym co napisal Zoisyte.

to nie jest kółko hipochondryków tylko grupa ludzi, którzy albo wyszli albo wciąż walczą zeby z tego wyjść, wiec wybacz ale wiemy co mowimy a i rada jest jak najbardziej na miejscu.

sama jestem po IV, tez mi mowili ze kiepsko, ale chodze po tym swiecie od ponad 2 lat i nigdzie sie nie wybieram.

Weż sie chlopie w garść bo nie ty tu chorujesz a twoja kobieta,

BTW. nikt Ci tu nie udzieli pełnej porady lekarskiej, mozemy sie co najwyzej podzielić wlasnymi doswiadczeniami.

pozdr.

agatazz

23.08.2007 19:21

Odpowiedz

Jeżeli o mnie chodzi..to moge ci tylko powiedzieć walcz!!!!...uwierz mi że wiara czyni cuda!!!...a tak wogole to musisz byc dla niej teraz wielka podpora i musisz jej wpajac siłe walki!!!!..ja jeszcze nie wiem czy pokonalam zz...wlansie skonczylam leczenie i czekam na wyniki...ale wiem ze ten rok walki byl wspanialy i wart bylo walczyc zeby przezyc chociazby ten rok!!!!.....wiec...my ziarniaki trzymamy kciuki!!!!!...pozdrawiam i caluje twoja dziewczyne!!!!

Witam wszystkich

kontakt :

Łukasz Kacprzak

dorota

24.08.2007 11:41

Odpowiedz
wiem co czujesz:( ja rok temu przechodziłam to samo - załamanie - mój mąż zdiagnozowany na IVB!!! pierwszy miesiąc był koszmarem ale potem jest już duuuużo lepiej, naprawdę musisz się wziąć w garść, Ona musi czuć że ją wspierasz i że zrobisz WSZYSTKO żeby znaleźć najlepszych lekarzy którzy Ją z tego wyciągną, z etapu rozpaczy czas przejść kolego do natarcia

trzy tygodnie temu mój mąż zakończył leczenie (6 x BEACOPP esk. + 1 x BEACOPP + radio), w październiku PET - gorąco wierzymy że teraz bedzie już dobrze,

ludzie z tego wychodzą tylko naprawdę muszą walczyć!!!

gdybyś chciał pogadać pisz na priva

pozdrawiam
Dorota