Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Dbacie o siebie?

Autor: Kelis • 17.08.2007 16:49 • 42 odpowiedzi

gosia

30.08.2007 07:48

Odpowiedz
Tzw. "dbanie o siebie" to calkowicie indywidualna sprawa.
Tez jestem, przynajmniej na razie "po". Niestety zdarzylo sie cos strasznego w moim zyciu, co nie dodalo mi skrzydel.
Maz mnie zostawil....coz zabaweczka sie popsula. Od tamtego dnia moje samopoczucie fizyczne jakby sie polepszylo, ale z psychika gorzej. Niestety palę. Nie mam tez motywacji...do tzw dbania o siebie. Autodestrukcja? Po prostu cierpie, walczylam z choroba nie tylko dla siebie, teraz jakby sa we mnie dwie osoby, ta rozsadna i ta, ktora mowi...no i po co to wszystko. Zdaje sobie sprawe z tego, ze szkodze sobie... z drugiej strony, pracuje nad soba zrywami.. A Wy jak macie?
Brakuje mi wsparcia, motywacji, zyje z dnia na dzien. gosiatekstGG: 9122177

Asica

31.08.2007 00:14

Odpowiedz

O 10:07, dnia 2007-08-18 Kelis napisał(-a):

Problem w tym że ja nie mam czasu

"Dla chcacego nic trudnego"..jak ktos chce to znajdzie na WSZYSTKO czas :) W dzisiejszych czasach zycie PRAWIE kazdego to "wyscig z czasem" ;> nie jestes wyjatkiem ;-)

Problem w tym że ja nie mam czasu na stworzenie przemyślanego jadłospisu przygotowywanie i celebracje posiłków.

zeby zjesc/ugotowac zdrowo nie trzeba celebrowac posiłków..

nie mam przy sobie żadnej dobrej duszy w postaci np.mamy.

W sumie czasem zdarzaja sie jakies "dostawy" od mamy lub "tesciow"

Asica

31.08.2007 00:20

Odpowiedz

O 09:48, dnia 2007-08-30 gosia napisał(-a):

Maz mnie zostawil....coz zabaweczka sie popsula. Po prostu cierpie, walczylam z choroba nie tylko dla siebie, teraz jakby sa we mnie dwie osoby, ta rozsadna i ta, ktora mowi...

no i po co to wszystko.

Po to,zeby zyc i cieszyc sie zyciem!!!

Po to,by spotkac na swej drodze lepszego faceta.Tamten nie byl Ciebie wart !!!