Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

powiększone wezły chłonne z jednej strony szyji

Autor: kamka3000 • 25.07.2007 12:07 • 2 odpowiedzi

kamka3000

25.07.2007 12:07

Odpowiedz

mam 21 lat ostatnio długo chorowałam najpierw bolała mnie głowa, tak jak by mi mózg wydzierali,przez prawie pół roku, szumiało mi w uszach czasem one też mnie bolał. Mój lekarz rodzinny najpierw stwierdził ze to od zapalenia ucha i maiłam antybiotyk i jakieś krople. potem uszy mi przeszły ale głowa dalej mnie bolała i miałam cały czas białe gardło(wczesniej przy uszach tez)wiec stwierdził ze to od gardła i dał mi kolejny antybiotyk.W trakcie jego przyjmowania powiększyły mi sie węzły chłonne szyji, pachowe i pachwinowe i mnie strasznie bolały.Robiłam badanie krwi i nic. W końcu wyciągnełam od mojego lekarza skierowanie do laryngologa (za nim sie do niego dostałam mąż mnie zarazi jakimś wirusem i byłam taka chora ze nie mogłam nic powiedzieć) on mi dal sierowanie na 10 laserów i 5 zastrzykow uodparniajach.Po tym wszyskim wkońcu głowa mnie przestała boleć,ale dalej mam powiększone wezły z prawej strony szyji ktróre czasem mi sie powiekszają tak że czuje jak bym miała guza na krtani.Czy powinnam się tym martwic? prosze pomóżcie!!

momo

25.07.2007 13:16

Odpowiedz

ja na Twoim miejscu zeby miec spokoj psychiczny poszlabym do onkologa nie potrzeba na to skierowania, wymus n nim odpowiednie badania..inaczej sie nie dowiesz.

baldi

30.07.2007 04:32

Odpowiedz

O 15:16, dnia 2007-07-25 momo napisał(-a):

ja na Twoim miejscu zeby miec spokoj psychiczny poszlabym do onkologa

po spokoj psychiczny to ja bym wyslal do psychologa