Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

poty

Autor: agniecha • 24.10.2005 12:04 • 5 odpowiedzi

agniecha

24.10.2005 12:04

Odpowiedz
Hej, czy moze mi ktos powiedziec co to znaczy "zlewne poty nocne"?? Wiem ze pewnie glupie pytanie zadaje ale bardzo mnie to interesuje:)
z gory dzieki za odpowiedz :)
duzo zdrowka

Moni

24.10.2005 12:50

Odpowiedz

O 14:04, dnia 2005-10-24 agniecha napisał(-a):

Hej, czy moze mi ktos powiedziec co to znaczy "zlewne poty nocne"?? Wiem ze pewnie glupie pytanie zadaje ale bardzo mnie to interesuje:)

duzo zdrowka

to znaczy że nocą ziariaki się pocą ;]

a na poważnie to ... wyobraź sobie że wstajesz rano i jesteś jak po wyjściu spod prysznica ;] oprócz Ciebie mokre jest wszystko + dwa ręczniki i np 3 podkoszulki no i oczywiście osoba, która się do Ciebie przytula ;]

Pozdrawiam

hunter

16.02.2006 20:44

Odpowiedz

O 14:50, dnia 2005-10-24 Moni napisał(-a):

duzo zdrowka

a na poważnie to ... wyobraź sobie że wstajesz rano i jesteś jak po wyjściu spod prysznica ;] oprócz Ciebie mokre jest wszystko + dwa ręczniki i np 3 podkoszulki no i oczywiście osoba, która się do Ciebie przytula ;]

Pozdrawiam

A czy te nocne poty to napewno nie są również uderzenia gorąca bez wykręcania ręczników, podkoszulek itd?Podbijam wątek licząc że wypowie sie ktoś kto miał objawy ogólne.

baldi

16.02.2006 20:55

Odpowiedz

O 21:44, dnia 2006-02-16 hunter napisał(-a):

A czy te nocne poty to napewno nie są również uderzenia gorąca bez wykręcania ręczników, podkoszulek itd?Podbijam wątek licząc że wypowie sie ktoś kto miał objawy ogólne.

ja mialem objawy ogolne, ale np. patrzac na podstrone objawy to:

gorączka - nie wiem, nie przypominam sobie

zlewne poty nocne - nie wiem

utrata masy ciała - tak, byla

poalkoholowe bóle węzłów chłonnych - nie

bóle kości - raczej nie

ogólne osłabienie organizmu - raczej nie

wiesz, ciezko wiazac potliwosc/oslabienie/goraczke od razu z ziarnica.. nawet jesli przyszle ziarniaki mialy takie objawy to to moze byc wszystko.. nawet rpzeziebienie :-(

Asica

16.02.2006 22:59

Odpowiedz

O 14:50, dnia 2005-10-24 Moni napisał(-a):

nic dodac,nic ujac ;)

a tak serio.. Niezbyt to przyjemne uczucie, gdy sie wstaje rano w mokrej pizamce, mokra jest posciel w ktorej sie spalo..

"zlewne poty nocne" to cos podobnego do stanu,gdy bierzesz na noc polopirynke,zeby "wypocic" przeziebienie/grypke.. ewentualnie,to cos podobnego do stanu,w jakim sie znajdujesz, gdy przebudzasz sie mokra z jakiegos koszmaru sennego

Asica

16.02.2006 23:09

Odpowiedz

O 21:44, dnia 2006-02-16 hunter napisał(-a):

Podbijam wątek licząc że wypowie sie ktoś kto miał objawy ogólne.

O 21:55, dnia 2006-02-16 Baldi napisał(-a):

Przystępuje do "licytacji";)

gorączka - nie wiem, nie przypominam sobie

raczej nie

zlewne poty nocne - nie wiem

byly

utrata masy ciała - tak, byla

byla

poalkoholowe bóle węzłów chłonnych - nie

byly