Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

Ziarnica a wojsko

Autor: Mariusz_25 • 19.05.2007 09:35 • 5 odpowiedzi

Mariusz_25

19.05.2007 09:35

Odpowiedz

Czy to, że choruje na ziarnice powinno wystarczyć konowałom z wojskowej komisji lekarskiej do tego, żeby mi wreszcie dali spokój?? W najbliższy poniedziałek muszę się stawić na komisję lekarską, którą mi wyznaczyło WKU, bo nie wierzą w zaświadczenia od mojego lekarza prowadzącego. Myślę, że w końcu się odczepią. Pokażę im wyniki z dwóch tomografii i stertę innych badań. Poza tym: Miał ktoś podobną sytuację?? Czy zmieniają kategorię?? Czy ziarnica jest chorobą, która zwalnia z obowiązkowej służby wojskowej??

Karkurt

19.05.2007 10:11

Odpowiedz

o> O 11:35, dnia 2007-05-19 Mariusz_25 napisał(-a):

Czy to, że choruje na ziarnice powinno wystarczyć konowałom z wojskowej komisji lekarskiej do tego, żeby mi wreszcie dali spokój?? W najbliższy poniedziałek muszę się stawić na komisję lekarską, którą mi wyznaczyło WKU, bo nie wierzą w zaświadczenia od mojego lekarza prowadzącego. Myślę, że w końcu się odczepią. Pokażę im wyniki z dwóch tomografii i stertę innych badań. Poza tym: Miał ktoś podobną sytuację?? Czy zmieniają kategorię?? Czy ziarnica jest chorobą, która zwalnia z obowiązkowej służby wojskowej??

No stary armię masz z głowy i nie przejmuj się pierdołami.

baldi

20.05.2007 07:45

Odpowiedz

O 11:35, dnia 2007-05-19 Mariusz_25 napisał(-a):

Czy ziarnica jest chorobą, która zwalnia z obowiązkowej służby wojskowej??

choroba CHYBA nie. za to leczenie i owszem.

poczukaj sobie na forum, bylo DUZO o tym.

kowol83

20.05.2007 09:22

Odpowiedz

O 11:35, dnia 2007-05-19 Mariusz_25 napisał(-a):

Byłem na komisji dwa miechy temu.

Pokazałem im dwa wypisy z CO w Bydgoszczy.

Nic nawet nie musiałem mówić. Odrazu wystawili mi E.

Najzabawniejsze jest to że gdyby nie choroba to już bym pewnie siedział w syfie. Jedyne dobre co mnie spotkało przez ZZ. :-)

Robi

20.05.2007 14:48

Odpowiedz

Teraz wojo to sielanka wiec nawet gdyby to pewnie by kazdy z nas zostal pisarzem w woju ;)

luk

12.09.2008 07:30

Odpowiedz

a ja mam pytanie takie. Szczególnie do lekarzy, a może ktoś ma znajomego lekarza, którego mógłby podpytać. Czy po zakończonym ok 7 lat leczeniu mozna zmienic kategorię z D na A ?