Ziarnica.pl
← Wróć do działu Hyde Park
Hyde Park

Gotowe Na Wszystko

Autor: zogra • 14.05.2007 23:25 • 10 odpowiedzi

zogra

14.05.2007 23:25

Odpowiedz
czy ktos z was ogladal ostatni (13 maj) odcinek Gotowych na Wszystko? (Desperate Housewives). Widze ze lymphoma robi sie popularna w serialach (Na dobre i na Zle, np). No wiec w Deperate Housewives to jeszcze na 100% nie wiadomo, ale stanelo na tym ze Lunette przy okazji urazu glowy miala robiony CT ktory pokazal powiekszone wezly szyjne. Lekarz zalecil zrobienie biopsji i bardzo ogolnie wyjasnil ze moze to byc lymphoma i ze sa dwa rodzaje Hodgkin's i Non-Hodgkin's. Ciekawa jestem jak rozwinie sie watek i czy jezeli bedzie to Hodgkin's to jak to przedstawia...
Oglada ktos ten serial? wiem ze w Polsce leci tylko nie wiem czy na biezaco czy z opoznieniem

ewu

15.05.2007 11:16

Odpowiedz

O 01:25, dnia 2007-05-15 zogra napisał(-a):

Oglada ktos ten serial? wiem ze w Polsce leci tylko nie wiem czy na biezaco czy z opoznieniem

leci leci, chyba z opóźnieniem.

ja nie oglądam, nie posiadam telewizora.

ale moi współlokatorzy i tak i owszem. co tydzień w niedzielę robią sobie seansy, jak na rasowe kobiety przystało

Robi

15.05.2007 14:58

Odpowiedz

ale moi współlokatorzy i tak i owszem.

dobra dobre powiedz lepiej ze abonamentu nie placisz ;)

ewu

15.05.2007 15:08

Odpowiedz

O 16:58, dnia 2007-05-15 Robi napisał(-a):

ale moi współlokatorzy i tak i owszem.

dobra dobre powiedz lepiej ze abonamentu nie placisz ;)

sęk w tym, że płacę

Darek

16.05.2007 06:00

Odpowiedz

sezon idzie a wy zyjecie wirtualnie....

Promo

16.05.2007 08:30

Odpowiedz
O ziarnicy jest w przedostatnim odcinku trzeciego sezonu, ktory na Polsacie rozpocznie się dopiero jesienią.

W streszczeniu odcinka finalnego "Getting married today" z Wikipedii, czytamy:

"Lynette continues to deal with the possibilty of lymphoma, so Lynette's mother, Stella Wingfield (played by Polly Bergen) arrives to help Lynette deal with it."

"Lynette nadal stawia czoła możliwości ziarnicy, zatem jej matka (...) przyjeżdza, aby jej w tym pomóc."

Będziemy musieli poczekać do jesieni na start 4 sezonu, aby dowiedzieć się czy rzeczywiście Lynette zachoruje.

zogra

16.05.2007 11:51

Odpowiedz

O 10:30, dnia 2007-05-16 Promo napisał(-a):

O ziarnicy jest w przedostatnim odcinku trzeciego sezonu, ktory na Polsacie rozpocznie się dopiero jesienią.

W streszczeniu odcinka finalnego "Getting married today" z Wikipedii, czytamy:

"Lynette continues to deal with the possibilty of lymphoma, so Lynette's mother, Stella Wingfield (played by Polly Bergen) arrives to help Lynette deal with it."

"Lynette nadal stawia czoła możliwości ziarnicy, zatem jej matka (...) przyjeżdza, aby jej w tym pomóc."

lymphoma to nie koniecznie ziarnica, to ogolne okreslenie wszystkich chloniakow. Hodgkin's lymphoma to ziarnica

to tylko tak ku wyjasnieniu pojec.

Darek

16.05.2007 16:38

Odpowiedz

meczycie sie widze,amoze za duzo czasu wolnego na pierdoly

ewu

16.05.2007 16:59

Odpowiedz

O 08:00, dnia 2007-05-16 Darek napisał(-a):

sezon idzie a wy zyjecie wirtualnie....

tia...idzie sezon ogórkowy i wszyscy będziemy tutaj wirtualnie kisić ogóra.

a ty, skoro żyjesz tak realnie i tak w realu, to co tu robisz, hę?

jeśli nie wiesz, to rzeczywistość wirtualna stanowi dość znaczną część współczesnego świata realnego. co więcej, komputer jest dla wielu ludzi głównym narzędziem pracy. i ten wirtual pozwala zarobić na realny chleb powszedni.

ewu

16.05.2007 17:05

Odpowiedz

O 18:38, dnia 2007-05-16 Darek napisał(-a):

meczycie sie widze,amoze za duzo czasu wolnego na pierdoly

ja się zmęczona ani wymęczona nie czuję.

Darek

17.05.2007 05:57

Odpowiedz

to badzcie gotowi na wszystko.nara