PIW
09.05.2007 08:36
Dosłownie super, poszłam do kolejnego lekarza , tak sobie chodze od jednego do drugiego i juz mi sil brakuje.pani doktor powiedziała że w pierwszej kolejnosci mam sie wyleczyc z internetu, czy ja kiedyś widziałam powiekszone węzły chłonne i kazała mi popatrzeć w karte "BRAK POWIEKSZONYCH WĘZŁÓW CHŁONNYCH" i co o tym mysleć.duszności nadal mam , zrobiła mi sie chrypka,owe "niepowiększone węzły" na szyi dalej czuje, bo mnie bolą.a zapomniałam w miedzy czasie byłam u laryngologa badała mnie pani doktor jakby gastroskopie mi robiła.Wiem co to znaczy bo mam przepukline przełykową stwierdzona własnie gastroskopią. i stwierdziła że węzły sa powiekszone ale nieznacznie nie tworza sie w zadne pakiety i skierowała mnie do endokrynologa.teraz sama prywatnie sama zapisałam sie na piątek na usg szyi,chciałam tez prywatnie zrobić rtg płuc ale nawet prywatnie musze mieć skierowania.napiszcie mi jaki to ma być przeswietlenie zwykłe , boczne z kontrastem, bo chce sobie załatwic u znajomego lekarza ale nie wiem jakie bedzie najlepsze.wyniki z innego źródła ma tez ok OB-6,bo zrobiłam tez w innym laboratorium bo na nasze szpitane narzekają prywatne kliniki.napiszcie o tym rtg .z góry dziekuje