Mam do was pytanie. Jak szybko postepuje choroba ZZ.
Wg TEORII,a uscislajac wg teorii bieglych lekarzy sadowych ;> (jakby co mam takowe banały na papierku), ZZ stadium trzeciego rozwija sie 3m-ce :/
Ale jak wiadomo teoria to jedno a zycie/praktyka to drugie. Jak juz Ci napisali przedmowcy w wiekszosci przypadkow "nasza ZZłosnica" rozwija sie dlugo i podstepnie."Niestety" nie udało mi sie przekonac TEORETYCZNYCH bieglych sadowych,ze w moim przypadku choroba od pierwszych objawow do wykrycia rozwijala sie prawie, czy nawet ponad, 3 lata :/
Tak jak pisalam w odwolaniu do decyzji orzeczenia sadowego wydanego na podstawie TEORETYCZNYCH bieglych sadowych,tak samo napisze tu: Kazdy organizm jest inny,a prosta zasada biologi ze szkoly podstawowej mowi,ze im organizm jest silniejszy tym bardziej(tez dluzej?) potrafi sie bronic przed wszelkiego rodzaju infekcjami/chorobami..
(OWA zasadą tlumacze tez sobie fakt,ze niektore objawy ZZ pojawialy mi sie i znikaly,pojawialy sie i znikaly..zjawisko te nie zostalo mi do tej pory wyjasnione przez ZADNEGO lekarza..no ale przeciez ZZ trzeciego stadium rozwija sie 3m-ce;)))