Ziarnica.pl
← Wróć do działu Chemioterapia
Chemioterapia

OPUCHNIĘTA TWARZ

Autor: PIW • 06.05.2007 07:29 • 4 odpowiedzi

PIW

06.05.2007 07:29

Odpowiedz

JESTEM PRZERAŻONA.WIEM ŻE MI NIE POMOŻECIE ALE MOŻE MI ODPOWIECIE NA NIEKTÓRE PYTANIA.POJAWIŁ MI SIE GUZEK NA SZYI WIELKOSCI PIEPRZU BYŁAM U 3 LEKARZY I KAŻDY MÓWIŁ MI COŚ INNEGO.NAJBERDZIEJ USPOKOIŁAM SIE GDY JEDEN Z NICH STWIERDZIŁ,ŻE TO WŁÓKNIACZEK I JEST ZUPEŁNIE PRZY SKÓRZE I JEST ZUPEŁNIE ZWAPNIAŁY.ZRESZTĄ MI SIE TEZ TAK WYDAWAŁO.TERAZ JEDNAK POJAWIŁY MI SIE MOCNE DUSZNOŚI I POWIEKSZONE WĘZŁY CHŁONNE NA SZYI, WEŻŁY POTYLICZNE JAK STWIERDZIŁ CHIRURG.DUSZNOSCI POJAWIŁY MI SIE PO TYM JAK POCZYTAŁAM O ZZ.NA PRAWDE NIE JEST TO WCALE SMIESZNE.JESTEM OKROPNA HIPOCHONDRYCZKĄ.WYNIKI BADAŃ MAM OK(KSIĄZKOWE)ALE TO TEZ MNIE NIE POCIESZA BO DOCZYTAŁAM SIE ZE TO TEŻ MOZE BYC OK PRZY ZZ.TERAZ CZUJE JAKBY SPUCHŁA MI LEWA STRONA TWARZY POD OKIEM CZY TAKIE OBJAWY TEŻ SA PRZY ZZ.OD DWÓCH TYGODNI NIE MOGE PRACOWAC ZAJMOWAC SIE DZIECMI BO CIAGLE RYCZE.BYŁAM JUZ U PSYCHOLOGA ALE TO TEZ NIC NIE POMOGŁO.PRZEZ PIERWSZY TYDZIEN NA TEN GUZEK NIBY ZWŁÓKNIAŁY DOSTAWAŁAM ROLICYN ALE TO NIC NIE POMOGŁO. TROCHE PISZE CHAOTYCZNIE ALE NIE MOGE ZEBRAC MYŚLI.

Mańka

06.05.2007 12:23

Odpowiedz
Najlepiej i najbezpieczniej by było gdybys poprostu udala sie do lekarza onkologa. Moze dalby ci skierowanie na usg, rentgen czy tomografie lub biopsje. I bedziesz miala jasna sytuacja. Po co sie zalamywac na zapas jesli moze to byc nic zgroznego badz jesli to faktycznie zz zaczac sie szybko leczyc
Pozdrawiam

baldi

07.05.2007 07:52

Odpowiedz

O 09:29, dnia 2007-05-06 PIW napisał(-a):

POJAWIŁY MI SIE MOCNE DUSZNOŚI I POWIEKSZONE WĘZŁY CHŁONNE NA SZYI, WEŻŁY POTYLICZNE JAK STWIERDZIŁ CHIRURG.

jesli wezly budzilyby jego podejrzenia to chirurg "powinien" zaproponowac wyciecie i badanie histopatologiczne.

o pisaniu WIELKIMI literami na forum masz tutaj tekst: http://www.ziarnica.pl/index.php?tekst=forum&idforum=1&akcja=showthread&num=6271

Asica

07.05.2007 09:44

Odpowiedz

DUSZNOSCI POJAWIŁY MI SIE PO TYM JAK POCZYTAŁAM O ZZ.

NA PRAWDE NIE JEST TO WCALE SMIESZNE.JESTEM OKROPNA HIPOCHONDRYCZKĄ.

BALDIIIIIIII,likwiduj strone/forum,bo ludziska dusznosci po czytaniu dostaja ;-))))

NA PRAWDE NIE JEST TO WCALE SMIESZNE.

Oczywiscie,ze nie jest smieszne..przepraszam za szczerosc,ale dla mnie jest to po prostu załosne..Po co na sile szukasz u siebie ZZ?? Bo "modna" sie ostatnio zrobila?? Bo w serialach o niej sie mowi?? Daj na luz,bo leczenie ZZ WCALE nie wyglada jak w serialu "Na dobre i na zle" (chyba w tym;)

JESTEM OKROPNA HIPOCHONDRYCZKĄ.

Wydaje mi sie,ze hipochondrie leczy psycholog albo nawet psychiatra..

marysia kotvica

07.05.2007 13:59

Odpowiedz

O 11:44, dnia 2007-05-07 Asica napisał(-a):

DUSZNOSCI POJAWIŁY MI SIE PO TYM JAK POCZYTAŁAM O ZZ.

NA PRAWDE NIE JEST TO WCALE SMIESZNE.JESTEM OKROPNA HIPOCHONDRYCZKĄ.

BALDIIIIIIII,likwiduj strone/forum,bo ludziska dusznosci po czytaniu dostaja ;-))))

buehehehhe